تولیدات، صادرات و واردات

ملزومات تحقق شعار سال

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرج با اشاره به‌نام‌‌‌‌‌‌گذاری سال‌جاری با عنوان مهار تورم و رشد تولید، گفت: سال‌۱۴۰۱ را با تمام فراز و نشیب‌ها ازجمله مشکلات سد راه فعالان حوزه اقتصادی به‌‌‌‌‌‌خوبی پشت‌سر گذاشتیم و برای تحقق شاخصه‌‌‌‌‌‌های شعار سال‌۱۴۰۲، پایه‌‌‌‌‌‌ریزی یک برنامه مدون و هدفمند نیاز است.

پرهام رضایی افزود: در سال‌گذشته، قطعی گاز صنایع آن‌‌‌‌‌‌هم در روزهایی که با پیک مصرف انرژی مواجه بودیم، لطمه زیادی به واحدهای تولیدی استان وارد ساخت، اما از ابتدای زمستان قبل و به‌دستور استاندار با تشکیل کارگروه‌های تخصصی در حوزه مدیریت مصرف گاز، مشکلات صنایع در این بخش‌ها تعدیل شد.

وی با اشاره به اینکه تولید، صادرات و واردات سه رکن مهم در چرخه اقتصادی کشور است، افزود: اگر تولید نباشد به یقین صادراتی نخواهیم داشت و اگر واردات مواد اولیه و تامین مایحتاج تولید داخل نباشد به‌‌‌‌‌‌هیچ‌‌‌‌‌‌وجه شکوفایی اقتصادی حاصل نمی‌شود.

رضایی درخصوص برنامه‌های اتاق کرج در یک سال ‌پیش‌‌‌‌‌‌رو، گفت: از اهم این فعالیت‌‌‌‌‌‌ها رشد و توسعه صادرات است، در این قالب نشست‌های تخصصی با حضور تیم اقتصادی استاندار و مدیران دولتی این حوزه برگزار کرده‌‌‌‌‌‌ایم و از فعالان بخش‌خصوصی هم انتظار می‌رود که ضمن مشارکت در رونق تولید به رشد صادرات کمک کنند.

نوشته های مشابه

وی در بخش دیگری با بیان اینکه در جریان برنامه‌های دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش‌خصوصی استان، بر‌‌گزاری همایش‌های فصلی با حضور فعالان بخش‌خصوصی را مدنظر قرار داده‌‌‌‌‌‌ایم، گفت: هدف ما انتقال مشکلات مربوطه به مدیران دولتی است.

رئیس اتاق کرج با اشاره به فعالیت اورژانس کسب‌وکار این مجموعه در کنار دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش‌خصوصی در پیگیری مطالبات صنعتگران و تولیدکنندگان استان، افزود: آماده مشورت‌‌‌‌‌‌دهی به فعالان بخش‌خصوصی البرز در راستای رفع موانع موجود هستیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا