صفحه اصلی > تجارت و بازرگانی : منطقه آزاد قصرشیرین باید به موتور محرک توسعه غرب کشور تبدیل شود

منطقه آزاد قصرشیرین باید به موتور محرک توسعه غرب کشور تبدیل شود

منطقه آزاد قصرشیرین

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد منطقه آزاد قصرشیرین باید به موتور محرک توسعه غرب کشور تبدیل شود. به گفته او، استفاده مردم استان کرمانشاه از مزایای قانونی این منطقه، یک مطالبه جدی و مستمر است.

محمد رشیدی در تشریح آثار تردد خودروهای مناطق آزاد در سایر استان‌ها گفت این موضوع فقط یک تصمیم اداری نیست. او افزود در شرایط ویژه، تصمیم‌گیری‌ها باید آثار اجتماعی، روانی و اقتصادی را نیز در بر بگیرد.

تردد خودروهای مناطق آزاد و اثر آن بر رضایت عمومی

نماینده کرمانشاه در مجلس اظهار کرد حفظ آرامش جامعه و تقویت سرمایه اجتماعی، از مولفه‌های مهم مدیریت در شرایط خاص است. او گفت تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد می‌تواند هم به رونق اقتصادی منطقه کمک کند و هم رضایت عمومی را افزایش دهد.

رشیدی افزود مردم کرمانشاه انتظار دارند از مزایای قانونی منطقه آزاد قصرشیرین بهره‌مند شوند. به گفته او، این مطالبه نباید در روند تصمیم‌گیری‌ها نادیده گرفته شود.

تاکید بر حل قانونی موانع اجرایی

عضو هیات رئیسه مجلس درباره توقف اجرای این تصمیم پس از طرح شکایت ایران‌خودرو گفت اگر ایراد حقوقی در نحوه صدور مجوز وجود داشته، باید از مسیر قانونی رفع شود. با این حال، او تاکید کرد نباید به شکلی عمل شود که اصل مطالبه مردم کنار گذاشته شود.

او ادامه داد در شرایط خاص، قانون باید به حل مسائل کشور کمک کند. همچنین اگر قوانین موجود پاسخگوی شرایط اضطراری نباشد، دولت می‌تواند از ظرفیت‌های قانونی خود استفاده کند و در صورت نیاز، مجلس نیز آمادگی رفع خلأهای قانونی را دارد.

پیوند منطقه آزاد با رقابت در بازار خودرو

رشیدی با اشاره به آثار اقتصادی تردد خودروهای مناطق آزاد در سایر استان‌ها گفت واردات خودرو از مسیر مناطق آزاد می‌تواند به کاهش انحصار در بازار خودرو کمک کند. به گفته او، این روند خودروسازان داخلی را به رقابت بیشتر و ارتقای کیفیت محصولات و خدمات سوق می‌دهد.

او تاکید کرد منافع ملی فقط به حوزه‌های امنیتی و نظامی محدود نمی‌شود. بلکه حفظ امید مردم، تقویت اقتصاد مناطق مرزی و جلوگیری از نارضایتی نیز بخشی از منافع ملی است.

رشیدی در پایان گفت هر تصمیمی که مسیر توسعه منطقه آزاد قصرشیرین را تسهیل کند، به نفع مردم و اقتصاد کشور خواهد بود. او ابراز امیدواری کرد با همکاری دولت، دستگاه‌های ذی‌ربط و مجلس، راهکار قانونی مناسبی برای بهره‌مندی مردم استان از مزایای این منطقه فراهم شود.

برای اخبار بیشتر به صفحه اصلی «تتانیوز» مراجعه کنید.

مقالات مرتبط

هم‌افزایی در مسیر توسعه صادرات ایران و آفریقا

محمدعلی دهقان‌دهنوی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی متناسب با ظرفیت و مأموریت شرکت‌ها برای حضور در چهارمین اجلاس دائمی اقتصادی ایران و آفریقا، حمایت از بنگاه‌های خصوصی، تأمین مالی و بهره‌گیری از فرصت‌های بازار آفریقا را از محورهای مهم این رویداد دانست.

تبصره ارزی گمرک حذف شد؛ دولت از تغییر نرخ محاسباتی واردات عقب نشست

هیئت وزیران با مصوبه‌ای تازه، تبصره‌ای را حذف کرد که می‌توانست نرخ…

مصوبه حمل یکسره کالا؛ ترخیص در کمتر از ۷۲ ساعت

مصوبه هیئت وزیران برای اجرای حمل یکسره کالا با هدف تسریع ترخیص، کاهش هزینه‌های مبادله و تقویت جایگاه ترانزیتی ایران تصویب شده است.

دیدگاهتان را بنویسید