اعلام آمادهباش برای ترخیص ۲۴ ساعته کالاهای اساسی
مدیرکل گمرک خراسان شمالی در نشست مشترک با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بجنورد اعلام کرد این گمرک آمادگی کامل برای ترخیص شبانهروزی کالاهای اساسی در تمام ایام هفته دارد. به گفته وی، تمامی ظرفیتهای گمرک استان برای تسهیل فرآیند ترخیص به کار گرفته شده است.
ایجاد انبار اختصاصی برای کالاهای اساسی
سید ابراهیم حسینی از همکاری گمرک با شرکتهای واردکننده برای ایجاد انبارهای اختصاصی خبر داد. او گفت انباری با مساحت ۱۵۰۰ متر مربع در مجموعه گمرک برای نگهداری کالاهای اساسی آماده بهرهبرداری است. این اقدام با هدف تسریع در فرآیندهای تخلیه و نگهداری کالا انجام شده است.
تسهیلات قانونی برای واردکنندگان
مدیرکل گمرک خراسان شمالی تأکید کرد این مجموعه در چارچوب قوانین، آماده ارائه همه تسهیلات قانونی به واردکنندگان است. او افزود تلاش میشود با تسریع فرآیندهای اجرایی، شرایطی پایدار برای تأمین کالاهای اساسی فراهم شود و همکاری نزدیک میان گمرک، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی تقویت گردد.
برای مطالعه اخبار بیشتر و اطلاع از تازهترین تحولات اقتصاد و تجارت کشور به صفحه اصلی مراجعه کنید.

