صفحه اصلی > اقتصاد کلان : خبر جدید درباره کالابرگ مهرماه؛ مبلغ ۵۰۰ هزار تومان در دستور بررسی است

خبر جدید درباره کالابرگ مهرماه؛ مبلغ ۵۰۰ هزار تومان در دستور بررسی است

کالابرگ مهرماه

به گزارش تتانیوز؛  سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور درباره اجرای طرح کالابرگ گفت: تمام اقدامات لازم برای اجرای این طرح انجام شده و کالابرگ در مهرماه اجرا می‌شود. جمعیت هدف این طرح حدود ۴۰ میلیون نفر و قرار است برای این افراد پیامکی ارسال شود و یک پرسش‌نامه کوتاه نیز در اختیار آن‌ها قرار گیرد تا به سؤالات پاسخ دهند. ان‌شاءالله منابع مالی این طرح نیز تأمین خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره مبلغ کالابرگ اظهار کرد: هنوز مبلغ قطعی مشخص نیست که ۵۰۰ هزار تومان باشد یا رقم دیگری، اما مبلغ آن همین حدود خواهد بود. ابتدا باید مشخص شود چه تعداد از افراد پرسش‌نامه را تکمیل می‌کنند تا مبلغ نهایی و نحوه شمول آن مشخص شود.

پورمحمدی با بیان اینکه به نظر می‌رسد این طرح حدود نیمی از جمعیت ذی‌نفعان را در بر گیرد، افزود: در حال حاضر باید ابتدا پرسش‌نامه‌ها تکمیل شود و فعلاً جمعیت هدف این طرح حدود ۴۰ میلیون نفر در نظر گرفته شده است.

معاون رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت مطالبات گندم‌کاران اظهار کرد: کل اعتبار مربوط به گندم تخصیص داده شده و در حال حاضر، مبالغ در حال واریز به حساب همه طلبکاران است. تقریباً روز پنجشنبه کار مربوط به گندم را به پایان رساندیم و اکنون فرایند واریز مبالغ به حساب طلبکاران در حال انجام است./ایسنا

برچسب ها :
مقالات مرتبط

تورم سالانه خدمات در تابستان ۱۴۰۵ به ۵۵.۹ درصد رسید

مرکز آمار ایران اعلام کرد شاخص قیمت تولیدکننده خدمات در تابستان ۱۴۰۵ نسبت به فصل مشابه سال قبل ۶۷.۵ درصد افزایش یافته و تورم سالانه این بخش به ۵۵.۹ درصد رسیده است.

13 آبان 1405

ارائه اسناد می‌تواند مالیات مقطوع را تعدیل کند

مودیان می‌توانند با ارائه اسناد معتبر، واریزی‌های غیرتجاری به حساب معرفی‌شده به‌عنوان حساب تجاری را از مبنای مالیات مقطوع خارج کنند؛ صرف ادعا کافی نیست.

13 آبان 1405

ابلاغ اصلاحیه اوراق مرابحه ارزی و دستورالعمل اوراق وکالت ارزی

بانک مرکزی اصلاحیه دستورالعمل اجرایی عرضه اوراق مرابحه ارزی و دستورالعمل اجرایی عرضه اوراق وکالت ارزی را ابلاغ کرد؛ این دستورالعمل‌ها ضوابط عرضه، مصرف منابع، بازپرداخت و بازخرید اوراق را تعیین می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید