میزان تولید گندم در سال جاری از مرز ۱۴ میلیون تن فراتر رفته که نشاندهنده یک سال زراعی موفق است. با این حال، حامد یزدیان، نایبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، از روند کند پرداخت مطالبات گندمکاران انتقاد کرد.
چالش تأخیر در پرداخت مطالبات
تنها حدود ۲۵ درصد از مطالبات گندمکاران پرداخت شده و این کندی، انگیزه کشاورزان را برای تحویل محصول به مراکز خرید تضمینی کاهش داده است. نایبرئیس کمیسیون کشاورزی هشدار داد که اگر این روند اصلاح نشود، احتمال مصرف گندم در دامداریها و تهدید امنیت غذایی کشور وجود دارد.
واردات گندم خط قرمز است
یزدیان تأکید کرد که با وجود تولید مطلوب، واردات گندم برای کمیسیون کشاورزی خط قرمز محسوب میشود. به گفته وی، مجلس در حال پیگیری جدی برای تسریع در پرداخت بدهی دولت به کشاورزان است. در همین راستا، نشست مشترکی با مسئولان سازمان برنامه و بودجه و وزارت جهاد کشاورزی برای حل نهایی این مشکل برگزار خواهد شد.
برای اخبار بیشتر به صفحه اصلی «تتانیوز» مراجعه کنید.

