صفحه اصلی > تجارت و بازرگانی و طلا، ارز و سکه : ضرورت تغییر رویکرد تجاری؛ تخصیص دو میلیارد دلار ارز به صنعت

ضرورت تغییر رویکرد تجاری؛ تخصیص دو میلیارد دلار ارز به صنعت

تخصیص ارز

معاون سازمان توسعه تجارت در نشست اتاق تهران سخنرانی کرد. او بر ضرورت تغییر نگاه به حوزه تجارت تأکید کرد. وی این تغییر را راهکاری برای احیای جریان‌های اقتصادی دانست.

عمادالدین سخایی سیاست‌های حمایتی وزارت صمت را تشریح کرد. او از تخصیص دو میلیارد دلار ارز به بخش صنعت خبر داد. بانک مرکزی و وزارت صمت این روند را هفتگی پیگیری می‌کنند. مسئولان امیدوارند صف‌های تخصیص ارز را تا پایان شهریور ماه جمع کنند.

وزارت صمت معتقد است ارز صادراتی متعلق به بازرگان است. پذیرش این اصل، نیاز به سهمیه‌بندی را حذف می‌کند. بازرگانان می‌توانند ارز صادراتی را با نیازهای وارداتی تطبیق دهند.

سخایی نظارت پسینی را کارآمدتر از نظارت پیشینی دانست. او گفت: «باید به تجار فرصت فعالیت دهیم تا در صورت تخلف، پاسخگو باشند.» به گفته او، تجارت نباید گرفتار بوروکراسی شود. هدف ما تقویت بازرگانان متخصص است.

وی در پایان، تجارت را بخشی از پدافند غیرعامل خواند. او تأکید کرد: «حتی زمان خودکفایی نباید واردات را متوقف کنیم.» جریان تأمین کالا باید همیشه حفظ شود. درس مهم شرایط جنگی، صیانت از تأمین کالاهاست.

برای اخبار بیشتر به صفحه اصلی «تتانیوز» مراجعه کنید.

مقالات مرتبط

هم‌افزایی در مسیر توسعه صادرات ایران و آفریقا

محمدعلی دهقان‌دهنوی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی متناسب با ظرفیت و مأموریت شرکت‌ها برای حضور در چهارمین اجلاس دائمی اقتصادی ایران و آفریقا، حمایت از بنگاه‌های خصوصی، تأمین مالی و بهره‌گیری از فرصت‌های بازار آفریقا را از محورهای مهم این رویداد دانست.

تبصره ارزی گمرک حذف شد؛ دولت از تغییر نرخ محاسباتی واردات عقب نشست

هیئت وزیران با مصوبه‌ای تازه، تبصره‌ای را حذف کرد که می‌توانست نرخ…

مصوبه حمل یکسره کالا؛ ترخیص در کمتر از ۷۲ ساعت

مصوبه هیئت وزیران برای اجرای حمل یکسره کالا با هدف تسریع ترخیص، کاهش هزینه‌های مبادله و تقویت جایگاه ترانزیتی ایران تصویب شده است.

دیدگاهتان را بنویسید